Rätt till uppsägning

Du har 100 dagars ångerrätt när du handlar på hw-homeware.dk.

Ångerfristen löper ut 100 dagar efter den dag du;

  1. Har mottagit din produkt
  2. tar den sista varan i fysisk besittning vid avtal om flera olika varor som beställs i en order och levereras individuellt
  3. Ta det sista partiet eller den sista delen i fysiskt besittning vid avtal om leverans av en produkt som består av flera partier eller delar.

Du måste meddela oss inom 100 dagar från mottagandet att du vill häva ditt köp. Meddelandet måste lämnas genom att kontakta följande: kundeservice@hw-homeware.dk
I ditt meddelande måste du tydligt informera oss om att du vill utnyttja din ångerrätt.

Du kan inte ångra dig genom att helt enkelt vägra ta emot varan utan att ge oss ett tydligt meddelande om detta. Returportot (49 DKK) kommer att dras av från returbeloppet.

VAROR SOM INTE OMFATTAS AV ÅNGERRÄTTEN

Följande typer av varor är undantagna från ångerrätten:

  1. Kontrakt som omfattas av avsnitt 7.2:

Leverans av förseglade varor som av hälsoskydds- eller hygienskäl inte är lämpliga att returnera och där förseglingen har brutits efter leverans,

Du förlorar din ångerrätt om;

Du bryter förseglingen på varor som inte är lämpliga att returnera av hälsoskydds- eller hygienskäl.

Du bryter förseglingen på ljud- eller bildupptagningar eller datorprogram.

Returnera en vara

Du måste returnera din beställning till oss utan onödigt dröjsmål och senast 14 dagar efter det att du har meddelat oss att du vill annullera ditt köp. Du måste stå för de direkta kostnaderna för att returnera varorna. När du returnerar varor är du ansvarig för att se till att varorna är ordentligt förpackade. Du bär risken för varorna från och med leveranstidpunkten.

Vissa varor kan på grund av sin beskaffenhet inte returneras med vanlig post. Kostnaden för att returnera dessa varor beräknas uppgå till högst ca 200 DKK.

VARANS SKICK NÄR DU RETURNERAR DEN

Du ansvarar endast för eventuell värdeminskning av varan som beror på annan hantering än vad som är nödvändigt för att fastställa varans art, egenskaper och funktion. Med andra ord kan du prova produkten på samma sätt som om du hade provat den i en fysisk butik.

Om varan har testats utöver vad som beskrivs ovan betraktar vi den som begagnad, vilket innebär att du vid hävning av köpet endast får tillbaka en del eller inget av köpesumman, beroende på varans kommersiella värde.

För att få full återbetalning måste du göra samma sak som du skulle göra i en fysisk butik. Du kan testa varan, men inte använda den.

ÅTERBETALNING AV INKÖPSBELOPPET

Om du ångrar ditt köp får du naturligtvis tillbaka det belopp som du har betalat till oss. I händelse av en värdeminskning som du är ansvarig för kommer detta att dras av från köpeskillingen.

Om du utnyttjar din ångerrätt återbetalar vi alla betalningar som vi mottagit från dig, inklusive leveranskostnader (men inte ytterligare kostnader till följd av ditt eget val av en annan leveransmetod än den billigaste formen av standardleverans som erbjuds av oss), utan onödigt dröjsmål och under alla omständigheter senast 14 dagar från den dag då vi har mottagit meddelande om ditt beslut att frånträda detta avtal. Vi kommer att göra en sådan återbetalning med samma betalningsmedel som du använde för den ursprungliga transaktionen, såvida du inte uttryckligen har kommit överens om något annat.

Vi kan hålla inne återbetalningen tills vi har fått tillbaka varorna, såvida du inte har lämnat bevis på att du har returnerat varorna vid den tidpunkten.

Om du ångrar köpet måste varorna skickas direkt till:
Hw-lager för hemartiklar
Solvang 40
3450 Allerød, Danmark

Du kan också häva köpet genom att returnera det personligen till butiken på Lyngby Hovedgade 68, 2800 Lyngby.

VAD BEHÖVER JAG SKICKA TILLBAKA?

Du måste bifoga en kopia av orderbekräftelsen.

Vänligen observera! Vi tar inte emot COD-paket.