hw-homeware byter namn till Holger's

hw-homeware byter namn till Holger's

Allerød, 09.01.2024

hw-homeware, en av Danmarks favoritwebbutiker för köks- och hushållsartiklar, tillkännager idag en spännande förändring: Företaget byter nu namn till Holger's. Detta innebär en ny era för den välkända Nordsjälländska järnhandeln, som har hämtat inspiration till sitt namn från sin grundare, Holger Westergård. 

Holger's, tidigare känt som hw-homeware, har alltid varit synonymt med kvalitet och kundnöjdhet. Med över 350 000 nöjda kunder i Danmark och Sverige är vi stolta över att fortsätta traditionen från våra butiker i Hillerød och Lyngby samt på vår onlineplattform. Vårt koncept är oförändrat: vi erbjuder ett stort urval av kvalitetsprodukter till konkurrenskraftiga priser med snabb leverans. 

Vad är det som förändras?

Även om namnet ändras förblir våra kärnvärden desamma: Bra affärsmannaskap, yrkesstolthet, låga priser och en fantastisk digital shoppingupplevelse. Holger's fortsätter att leverera samma höga kvalitet och service som våra kunder har kommit att förvänta sig. Vi är trogna vårt ursprung och de sunda värderingar som har byggt upp vårt rykte som en pålitlig leverantör av köks- och hemartiklar.


Vad kan kunderna förvänta sig?

  • Snabb leverans: Alla beställningar levereras inom 1-3 arbetsdagar i Danmark.
  • Frakt till låg kostnad: Endast 29 kr - eller fri frakt vid köp över 429 kr i Danmark.
  • 100 dagars returrätt på alla våra produkter - gäller för oanvända varor.


En ny era med en blinkning till det förflutna

Holger's är inte bara ett nytt namn; det är en hyllning till vår grundare, Holger Westergård. Vi vill behålla den lokala järnhandelskänslan samtidigt som vi erbjuder ännu bättre shoppingupplevelser online. Vår ton kommer att vara familjär, fräck och informell, vilket återspeglar vårt engagemang för att skapa en inkluderande och mysig atmosfär för våra kunder - både i våra butiker och online.


Kontinuerligt engagemang för kvalitet och service

Vårt team med 33 engagerade medarbetare fortsätter att leverera exceptionell service både i våra butiker i Lyngby och Hillerød och online. Vårt engagemang för kvalitet och kundnöjdhet återspeglas i vårt 4,8-stjärniga betyg på Trustpilot med mer än 13 000 recensioner.

Holger's representerar en ny fas i vår resa, men vårt hjärta och vår själ förblir desamma. Vi ser fram emot att välkomna dig till Holger's - där kvalitet, service och bra priser möts, eller som Holger's vänner skulle säga: Det är toppen.