Find de rigtige støvsugerposer

Hitta rätt dammsugarpåsar

Att hitta rätt dammsugarpåse till din dammsugare kan vara en utmaning. Hos oss hittar du dammsugarpåsar från märket Swirl , som gör påsar till i stort sett alla dammsugare på marknaden. Så oavsett om du har en Nilfisk, Bosch, OBH, Electrolux, Mile eller något helt annat, då kommer det nog en väska från Swirl som passar just din modell.

Swirl är en del av Melitta Group och grundades redan 1988. De fokuserar på att göra vardagen enklare med många idéer och praktiska produkter som säkerställer rena lösningar.

Fördelar med Swirl

Skyddar miljön
Dammsugarpåsarna från Swirl består av upp till 65 % återvunnet material och förnybara råvaror. Det betyder att Swirl hjälper till att skydda miljön och spara resurser.
Maximal märkbar renlighet
Anti-allergenfiltret håller inte bara vanligt husdamm säkert i påsen, utan även fint damm som pollen, mögelsporer, kvalsterspillning och bakterier. För allergiker innebär det att man blir av med de allergiframkallande dammkällorna i luften.
Dirtlock-stängning för bekväm och ren kassering
När dammsugarpåsen byts kan de fina dammkällorna strömma ut i luften och vara skadliga för din hälsa. Dirtlock-förslutningen ser till att dammet stannar i påsen där det hör hemma.
Gjord i Tyskland
Alla Swirl dammsugarpåsar är till 100 % tillverkade i Tyskland.
100 % återvunnet papper
Förpackningen till Swirl dammsugarpåsar består av 100% återvunnet papper.
Kvalitetscertifierad av TÜV
TÜV NORD är ett oberoende testlaboratorium som har testat och bekräftat filtreringen av det fina dammet, allergiframkallande ämnen och bakterier samt dammabsorptionseffektiviteten genom att använda Swirl-dammsugarpåsar.
Lång och användbar livslängd
Alla Swirl dammsugarpåsar är utrustade med en dammförvaringsindikator, som varnar innan påsen blir för full, vilket bidrar till en lång och användbar livslängd.
En perfekt passform
Swirl dammsugarpåsar är designade för att passa perfekt. De rundade hörnen ser till att påsen får bättre passform och att utrymmet i din dammsugare utnyttjas maximalt.
Den praktiska köphjälpen
På alla Swirl dammsugarpåsförpackningar hittar du en praktisk shoppingetikett med modellnummer - som du kan klippa ut och ha i din väska eller handväska. På så sätt kan du enkelt hitta rätt Swirl-väska nästa gång du är ute och handlar.
Partnerskapsbolag för Vi-skogen
Swirl är partnerföretag till Vi-skogen, som är en hjälporganisation som planterar träd i Afrika. Klimatet påverkas positivt av planteringen.

Sökmotor för dammsugarepåse

Med bara två steg kan du hitta rätt Swirl-dammsugarpåse för din dammsugare. Du behöver bara ta reda på vilket märke/tillverkare din dammsugare är och välja typnummer/modellnummer på din dammsugare eller namn/beteckning på originaldammsugarpåsen. Sökmotorn hittar då precis rätt påsar till din dammsugare. Det blir inte lättare!

Sökmotor för dammsugarepåsar

Se vårt urval av dammsugarpåsar