Vilka är vi?

Vår historia

hw-homeware är en av Danmarks bästa webbshoppar specialiserad på kök och heminredning för privata hem. Vi kombinerar e-handel med butiker i Lyngby och Hillerød. Vi säljer välkända varumärken till konkurrenskraftiga priser och har betjänat mer än 250.000 nöjda kunder online.

Titta på videon
hw-homeware

Snabb leverans

Vi levererar alla beställningar inom 2-5
arbetsdagar i Sverige.

hw-homeware

Frakt endast 80 SEK

Vi erbjuder fri frakt på alla inköp
över 429 DKK i Danmark.

hw-homeware

100 dagars retur

Vi erbjuder 100 dagars returrätt på
på alla våra produkter

1982 tog Gunnar Meelby över hw-hjørnet i Lyngby. En liten lokal järnaffär på hörnet av Lyngby Hovedgade, grundad av Holger Westergård därav namnet "hw". Meelby byggde vidare på grunden och skapade Nordsjällands favoritjärnaffär som hade allt du behövde för ditt hem. Verksamheten bygger på kvalitet, öppenhet, professionell service, stor kundnöjdhet - och inte minst konkurrenskraftiga priser. Idag heter butiken hw-homeware, men vi är fortfarande Nordsjællands favoritjärnaffär med butiker i Lyngby och Hillerød. Vi har mer än 40 års erfarenhet av järnhandel, och den erfarenheten har skapat en djup förståelse för kundernas preferenser och behov. Idag förs dessa sunda värderingar och yrkeskunskaper vidare av den nya generationen.

Den lokala järnhandeln - bara online. 📦

Idag är hw-homeware.dk alla fördelarna med att handla hos den lokala järnaffären i Köpenhamnsförorten Lyngby, men online.

hw-homeware.dk grundades av Martin Meelby, som är andra generationens järnhandlare. Han växte upp med hårdvara överallt där han gick. Hans passion för hårdvara växte med åren. År 2013 tog Martin Meelby steget och hoppade in i online-shopping med webbshoppen hw-homeware.dk, som idag är känd för ett stort urval, välkända varumärken, billiga priser och snabb leverans.

Hörnet 🏡

hw-homeware är en avknoppning av den välkända järnhandeln hw hjørnet i Lyngby. Vi kombinerar online och fysisk handel med butiker i Lyngby och Hillerød, där vi säljer välkända varumärken till konkurrenskraftiga priser.

Vi kompromissar aldrig med vår professionalism, och vi prioriterar ett brett urval och professionell service.

Idag är vi ett starkt team på 33 medarbetare som arbetar hårt i butiken och på webshopen för att ge våra kunder en bra service.

Vi har hjälpt mer än 250.000 kunder ✔️

Från vårt lager i Allerød skickar vi varje dag paket till hela Danmark och Sverige. Vi gör en dygd av att leverera varorna snabbt. Därför levererar vi paketen 1-3 dagar efter att du har gjort din beställning. Idag har vi betjänat mer än 250 000 glada kunder online - som berömmer oss för vår snabba leverans.

4.8-⭐ på Trustpilot

Vi vill alltid möta våra kunder i ögonhöjd. Vi kompromissar aldrig med vår professionalism, och vi prioriterar ett brett urval och professionell service. Idag har mer än 10 000 personer recenserat oss på Trustpilot med ett totalbetyg på 4,8 av 5 - och det är vi stolta över. Vi strävar efter att svara alla våra kunder som tar sig tid att recensera vår verksamhet.

Säg hej till vår lojala lagerassistent 🐶

Milo är vår mest betrodda medarbetare på lagret. Med sitt goda humör och sin höga energinivå bär han ett stort ansvar för att paketen kommer ut genom dörren på ett säkert sätt - och snabbt. Han är dock lite för förtjust i lunchpaketen i lunchrummet... 🥩

Har du en fråga?

Denna webbplats är skyddad av reCAPTCHA och Googles integritetspolicy . Användarvillkor gäller.