säker betalning

Vårt primära fokus är att erbjuda våra kunder en 100% trygg och säker upplevelse när de handlar hos oss. Det är därför vi använder en av Danmarks ledande betalleverantörer, Pensopay. De är idag en ledande dansk leverantör av onlinebetalningslösningar, och används av ca. 20% av alla danska webbshoppar.

Betalningsalternativ

Vi ger våra kunder möjlighet att använda ett brett utbud av betalningsmetoder, inklusive:

  • VI SÅG
  • MasterCard
  • Mastercard Debet
  • Maestro kort
  • Visa Electron
  • MobilePay
  • ViaBill

När du betalar med kreditkort implementeras även en extra säkerhetsåtgärd som kallas 3D Secure. Här måste du godkänna köpet innan betalningen går igenom.

Vad är 3D Secure?

3D Secure är ett säkerhetsprotokoll utvecklat för att skydda kortinnehavare online genom ytterligare säkerhetskontroller i samband med betalningstransaktioner. 3D Secure tillhandahålls av individuella kortbetalningsleverantörer (till exempel har Visa "Verified by Visa" och Mastercard har "SecureCode").

Du måste bekräfta din identitet vanligtvis med hjälp av nemID/MitID på deras mobilapp eller en engångskod som skickas som ett SMS till din telefon. Detta steg måste godkännas innan du kan slutföra transaktionen.

Vi är e-märket

Vi lägger stor vikt vid säkerhet vid betalning och det är just därför vi har valt denna säkra betalningslösning. All betalningsinformation behandlas krypterad och vi har inte vid något tillfälle möjlighet att läsa din personliga kortinformation. Du är därför 100% säker på ditt köp hos oss. Dessutom är vi E-märkt certifierade sedan 2015-03-25 , vilket innebär att vi kontinuerligt genomgår extern kontroll av vår hemsida. Dessutom omfattas du som konsument även av ett köparskydd på upp till DKK 10 000. Du kan läsa mer om köparskydd på e-märket .

När tas pengarna ut?

Efter att ditt köp genomförts får du en automatisk orderbekräftelse från oss per mejl där det står vad du har köpt. Pengarna dras först från ditt konto när paketet skickas från vårt lager.