Vilka är vi?

Vår historia

hw-homeware är en av landets bästa webbshoppar specialiserad på kök och heminredning för privata hem. Vi kombinerar online-shopping med butiker i Lyngby och Hillerød. Vi säljer välkända varumärken till konkurrenskraftiga priser och har idag mer än 250.000 nöjda kunder online.

Titta på videon

Lediga platser


Få ett jobb på hw-homeware

hw-homeware är en av landets bästa webbutiker specialiserad på kök och hemutrustning för privata hem. Vi kombinerar näthandel med butiker i Lyngby och Hillerød. Vi säljer välkända varumärkesprodukter till konkurrenskraftiga priser, och har idag tjänat mer än 250 000 nöjda kunder online.

Vi är i ständig utveckling, och siktar ständigt på att utöka vårt sortiment och marknader. Vi har en tydlig ambition att expandera vår onlineverksamhet till 4 nya marknader inom de närmaste 3 åren. Vårt mål är tydligt, vi vill vara Nordens ledande återförsäljare av välkända varumärkesprodukter för hemmet till låga priser.

hw-homeware är ett ungt och dynamiskt företag som samarbetar över kompetens. Vi har en ung entreprenörskultur med platt hiraki, vilket ger individen möjlighet att växa i rollen – oavsett om du arbetar inom lager eller inom marknadsföring.

Om du tycker att det låter spännande, och tror att hw-homeware skulle kunna vara ett företag för dig, kan du hålla ett öga på vår platsannons nedan. Vi söker ständigt efter nya medarbetare och lägger därför ofta upp nya tjänster här.

Oönskade ansökningar

Om du vill ansöka oönskad kan du alltid skicka ett mail till kundeservice@hw-homeware.dk. Då ser vi till att din ansökan hamnar på rätt plats.

Har du en fråga? Skriv till oss här.

Denna webbplats är skyddad av reCAPTCHA och Googles integritetspolicy . Användarvillkor gäller.