Grønpasta med gravad laks og avokado

Grön pasta med gravad lax och avokado

Läcker, krämig och kalorisnål pastarätt med gravad lax, bönpasta, avokado och broccoli. En snabb och enkel vardagsrätt som smakar fantastiskt. Smaklig måltid! Förberedelsetid: 20 min Portion: 2 pers Ingredienser : – 125 g gravad lax – 100 g grön edamamebönpasta – 95 ​​g spenat – 1 huvud broccoli – 250 ml matlagningsgrädde, 4 % – 1 avokado Procedur : Ta två kastruller och börja med att tillsätta vatten till både broccoli och pasta. När vattnet kokar kokar du broccolin mjuk och pastan i 8 minuter. Medan detta pågår kan du hitta en kniv och en skärbräda. Skär sedan gravad laxen i små bitar. Laxen steks kort på pannan. Hacka sedan spenaten och skär broccolin i mindre bitar. När pastan är klar, häll av vattnet. Blanda pasta, broccoli, spenat och lax tillsammans med grädde. Rör om väl och toppa rätten med avokado och riven parmesan. Smaklig måltid. Foto: Kathrine, healthfoodie.dk Recept - hälsosam mat