Ideer til mors dag

Idéer för mors dag

Ge den perfekta presenten och gör din mamma glad med en fin och söt eller funktionell och praktisk present på mors dag. Att hylla en mamma en viss söndag i maj är inte bara ett tillfälle att fira sin egen mamma. Många använder också dagen till att ge mamman till sina egna barn en present – ​​speciellt om barnen inte är tillräckligt gamla för att ge en present själva. Visa din mamma att du uppskattar henne. Beställ en present på hw-homeware.dk och få den levererad direkt hem till henne inom några dagar.

Vad är mors dag?

Mors dag hålls varje år den andra söndagen i maj. Så har det varit sedan 1929, då dagen uppmärksammades för första gången i Danmark. Dagen uppfanns av den amerikanska författaren och suffragisten Julia Ward Howe 1872. Hon ville hedra sin egen mor, men så småningom också allmänt hedra alla mödrars arbete. Ursprungligen infördes dagen i Danmark för att samla in pengar till änkor och mödrar som förlorat sin man eller sina barn i kriget. Senare gick pengarna till orgelsatin mammas hjälp och andra goda ändamål.

Presenten till mamma

Visa din mamma eller mamman till dina barn att du kom ihåg henne på mors dag i år och att du uppskattar henne. Den populäraste presenten till mors dag har nog alltid varit en fin bukett blommor, men varför inte också ge henne en matchande vas eller något helt annat som du vet att din mamma bara kommer att älska. Nedan har vi samlat flera bra presentidéer som varje kvinna kommer att älska. Vem älskar inte en vacker vas. Det gör åtminstone din mamma! Självklart har vi ett stort urval av vaser, som finns i en mängd olika storlekar, färger och utföranden. Det borde finnas något för alla smaker. På hw-homeware.dk hittar du både den ikoniska Lyngby-vasen och den välkända och klassiska Omaggio-vasen från Kähler . Många älskar att göra hemmet mysigt och det finns inget som skapar mys och stämning som levande ljus. Du kommer därför aldrig gå helt fel på stan om du ger en fin ljusstake i present. Vi har ett stort utbud av vackra ljusstakar, t.ex. från Georg Jensen . Vardagen är ofta hektisk och det kan innebära både stress och dåligt humör. Ge någon du bryr dig om en paus och unnar henne t.ex. en ny massageapparat. Dreamfarm har med stor framgång gjort många produkter som är så enkla och innovativa att det är konstigt att ingen har tänkt på det tidigare. De lägger stor vikt vid funktionell design. Alla kommer att vilja ha produkterna från Dreamfarm i sitt kök.

Ooono hastighetsvarning/trafikvarning

Ooono-trafikvarningen varnar när du närmar dig en hastighetskontroll, så att hastigheten sänks och du slipper fortkörningsböter. Vem skulle inte älska att få en present som säkerställer att du aldrig får en hastighetsböter igen.