Oral-B – en af de førende producenter inden for tandhygiejne!

Oral-B – en av de ledande tillverkarna inom tandhygien!

Oral-B tillverkar manuella och elektriska tandborstar, tandkrämer och andra dentalrelaterade produkter för både barn och vuxna och är en av de ledande tillverkarna inom området. Oral-B:s tandborstar används och rekommenderas av de flesta tandläkare världen över, och är därför ett säkert val när den gamla tandborsten behöver bytas ut. Oral-B Oral-B har ett brett urval av olika elektriska och manuella tandborstar. Med både mjuka och hårda borsthuvuden med vinklade och icke-vinklade borst, samt tandborstar med olika hastigheter och rörelser, har de en tandborste och ett tandborsthuvud för alla behov. Dessutom finns elektriska tandborstar och huvuden för barn med Disney-motiv, så att tandborstning blir lite roligare. De flesta av Oral-B:s eltandborstar har 30-sekunders eller 2-minuters timer, vilket ger en bra överblick över borstningen. På så sätt är du säker på att du borstar tänderna tillräckligt länge och uppnår bästa resultat. Elektriska tandborstar tar bort betydligt mer plack än manuella tandborstar, samtidigt som de förbättrar tandköttets hälsa och minskar risken för tandköttsinflammation. Borsthuvudet på en eltandborste omger varje tand individuellt och rengör på så sätt grundligt tand för tand. Med en eltandborste får du känslan av rena tänder varje dag! 9 av 10 som använder en elektrisk tandborste kommer aldrig att byta tillbaka till en manuell. hw-homeware_ oral-b Oral-B tandborstar Oral-B:s eltandborstar finns i många varianter med olika funktioner. De har olika antal rörelser per minut och olika borströrelser för att passa alla behov. Eltandborstarna från Oral-B har bl.a. oscillerande, roterande, pulserande och masserande rörelser, som säkerställer att borsthuvudet rengör tänderna effektivt och att tandköttet masseras, för att undvika gingivit. Vissa av eltandborstarna har en trycksensor som larmar om du borstar för hårt och dessutom är de flesta eltandborstar utrustade med timer, så att du vet hur länge du har borstat tänderna och på så sätt uppnår det bästa resultat. Oral-B tandborsthuvuden Gemensamt för alla Oral-B: s tandborsthuvuden är att de är designade för effektiv tandborstning och plackborttagning, samtidigt som de säkerställer friskt tandkött och minskar risken för tandköttsinflammation. Några av de individuella funktionerna hos tandborsthuvudena beskrivs nedan.
  • Oral-B:s CrossAction borsthuvuden har vinklade borst som säkerställer att du når de svåra områdena mellan tänderna. Detta borsthuvud är designat för effektivare plackborttagning än andra borsthuvuden.
  • Oral-B:s Pro vita tandborsthuvud är utrustat med en polerkopp i mitten, vilket ger ett naturligt vitt leende. Borsthuvudet tar bort ytfläckar från tänderna och rengör dem noggrant.
  • Oral-B:s Sensitive Clean tandborsthuvud rengör försiktigt dina tänder och tandkött. Detta tandborsthuvud är idealiskt för dem med känsliga tänder och tandkött.
  • Oral-B:s Deep Sweep-tandborsthuvud har löpande borst för grundlig ytrengöring och långa borst för djuprengöring mellan tänderna.
  • Oral-B:s FlossActions borstar penetrerar djupt mellan tänderna för att ta bort plack och matrester mellan tänderna och levererar alltid ett kliniskt överlägset resultat.
  • Oral-B:s Dual Clean borsthuvud har två rörliga borsthuvuden och rengör på så sätt tänderna dubbelt så effektivt som vanliga borsthuvuden. Med sina två borsthuvuden når den svåråtkomliga områden i munnen.
Du kan säkert välja en Oral-B tandborste nästa gång du behöver byta ut din tandborste. Prata om det behövs. med din tandläkare om vilken eltandborste som passar dig och din mun, och hitta den i vårt breda utbud av eltandborstar från Oral-B.