Gode opbevaringsløsninger til at holde din bolig organiseret

Bra förvaringslösningar för att hålla ordning i hemmet

Att organisera hemmet kan verka överväldigande vid första anblicken. Men med några bra system för förvaring och organisering blir det hela lite enklare! Att rensa, städa och organisera kan skapa mer klarhet, energi och frihet i din vardag.

Vi vill hjälpa dig att bli organiserad! Därför har vi samlat några av våra smarta förvaringslösningar för de olika rummen i ditt hem.

Oavsett om du står inför en storstädning eller bara vill förbättra din nuvarande organisation, hoppas vi kunna hjälpa dig att fatta smarta beslut när det gäller förvaring och organisation.

Färgglad och praktisk förvaring

Med Day's vikboxar kan du välja mellan en mängd olika storlekar och färger för att matcha din inredning! Oavsett om det är en liten korg till skrivbordet eller en stor korg för att organisera på hyllan är jag säker på att du kan hitta en färg och storlek som passar dina behov. Det fina med de här korgarna är att de kan vikas ihop när de inte används, så att du kan förvara mer på mindre yta.

Du hittar vårt urval här: Hopfällbara lådor

Förvaring med lock

Smartstores förvaringsboxar med lock kan användas för många olika ändamål! De är praktiska eftersom de har ett medföljande lock som gör dem lätta att stapla, men också bra om du behöver förvara något i till exempel källaren, boden eller vinden. Vissa förvaringsboxar har till och med hjul så att de är lätta att flytta runt.
Så om du har funderat på att packa ner vinterkläderna när säsongen växlar eller om du behöver förvara säsongsdekorationer, hittar du vårt urval av olika storlekar här:

Se SmartStore-utbudet här.

Organisation i kylskåpet

Kylskåpet är en av de platser som snabbt kan bli rörig och oorganiserad. Det kan leda till att du tappar överblicken över vad som finns i kylen och inte utnyttjar all mat du har köpt.

Vi har sammanställt några olika organisationsalternativ för ditt kylskåp för att göra det lättare att hitta vad du behöver.

Conzept förvaringsbehållare finns i olika storlekar och med olika syften. Vi har valt ut dessa två produkter som gör det enkelt att förvara läsk och ägg i kylskåpet. 
Du kan se hela deras sortiment på vår webbplats här.

Köp Conzept äggförvaring för kylskåp här.

Köp Conzept kylförvaring för läsk här. 

Condi hinkar

Ett annat smart sätt att förvara matrester eller torrvaror är med dessa lockförsedda kryddburkar. De kan användas både i kylen och i köksskåpen för att hålla reda på vilka matvaror du har. Många använder dessa för att förvara mjöl, socker, solrosfrön etc. Det är bara fantasin som sätter gränser.
Dessa condibins är stapelbara och tillverkade av klar plast, vilket gör dem lätta att förvara och sparar utrymme i dina skåp. 

Du hittar vårt urval av kryddburkar med lock här.

Vi hoppas att våra produkter för hemorganisation och kylskåp har inspirerat dig att skapa mer utrymme och ordning i ditt hem. Även om det kan vara överväldigande att organisera hela hemmet kan du ta ett rum i taget - och sätta ditt hem i system så att allt har en plats!