Peugeot Nancy - Gennemsigtigt salt og peberkværn sæt

Peugeot Nancy - Transparent salt- och pepparkvarnsats

Peugeot Nancy Salt- och pepparkvarnar är helt oumbärliga i köket eller vid middagsbordet, eftersom de nymalda kryddorna är perfekta för att få mat att smaka precis som du vill ha den. Det är alltid bra att ha kvarnar på bordet om man t.ex. har gäster, det ger dem möjlighet att anpassa maten efter sina smaklökar. Men innehållet i kvarnarna är en sak, men utseendet är en helt annan sak.
Peugeot Nancy salt- och pepparkvarn passar för alla tillfällen
Det finns många olika salt- och pepparkvarnar, vissa mer praktiska än andra, men en sak är säker och det är att ingen vill ha ett par fula kvarnar stående vid matbordet under middagen. Vi erbjuder dig därför Peugeot Nancy salt- och pepparkvarnsset, som är helt perfekt för alla middagsbord. Detta snygga slipset passar för alla tillfällen. Den är genomskinlig vilket ger en klassisk och elegant look, men de mäter bara 12 cm på höjden vilket också gör dem väldigt diskreta på det fina middagsbordet. Även om det här setet passar för alla tillfällen, skulle vi definitivt föreslå att du matchar det med ett lite mer klassiskt middagsbord. Kvarnsatsen kommer att passa perfekt med t.ex. ett glasbord, eller ett gammalt träbord. Peugeot Nancy-setet ser otroligt elegant ut med den klassiska öppnings- och stängfunktionen. Den silvergrå knappen ovanpå varje kvarn indikerar om det är salt eller peppar i kvarnen, även om du kan se det själv.
Varaktighet
Det som skiljer Peugeot Nancy- setet från andra salt- och pepparkvarnar är att det är tillverkat i akryl som har egenskapen att glaset är stötsäkert och extra hållbart. Det gör att kvarnsetet kan hålla i många år och att det lätt tål en tur eller två på golvet, vilket kan vara en fördel om det finns barn i hemmet. Hitta Peugeot Nancy salt- och pepparkvarnsats för endast 599,95 här