Scrub Daddy - Verdens mest populære skuresvamp

Scrub Daddy - Världens mest populära skrubbsvamp


Scrub Daddy tillverkar högpresterande rengöringsprodukter genom att kombinera exklusiva material med roliga och funktionella mönster. Det här är en berättelse om sann pionjäranda och en amerikansk framgångssaga.

Historien om Scrub Daddy

Historien om Scrub Daddy börjar 2006 när Aaron Krause drev ett internationellt produktionsbolag i USA. Hans dag innehöll både pappersarbete på kontoret, men även reparation av maskiner bakom kulisserna. Smutsiga händer var ett konstant irritationsmoment för honom, så han gav sig ut på ett uppdrag för att uppfinna ett bekvämt och effektivt sätt att rengöra sina händer.

Ett högkonstruerat polymerskum visade sig vara den perfekta lösningen! Det fungerade så bra att han patenterade designen, som var rund till formen, räfflad på ena sidan och hade två hål utstansade från mitten. Han började marknadsföra handskrubben till verkstäder, där han möttes av stort motstånd. De trodde inte att de behövde produkten. Aaron övergav därför idén.

En höstdag 2011 behövde trädgårdsmöblerna städas. Aaron använde en traditionell dubbelsidig skursvamp, men den repade omedelbart färgen. Han bestämde sig därför för att prova den gamla handskrubben som hade lagts undan och samlade damm. Det fungerade chockerande bra och repade inte alls möblerna! När han fortsatte att rengöra märkte Aaron att den kalla lufttemperaturen gjorde att svampens struktur förändrades och blev fastare. Den styvare konsistensen gav extra skrubbkraft. Varje gång han sedan blötte skrubben med varmt vatten, mjuknade den och anpassade sig till vattnets temperatur. När möblerna var rena tog han in skrubben i diskbänken. Med lite ansträngning och lite rinnande vatten tvättade han svampen och direkt förvandlades den från att vara en smutsig svamp till att se helt ny och oanvänd ut.

grundare av scrub daddy med svamp i händerna

2012, Scrub Daddy, Inc. officiellt etablerat som ett företag och svampen tog USA med storm när den var en del av det amerikanska svaret på "Lion's Den".
Exponeringen från nationell tv var kolossal och Scrub Daddy är idag världens mest sålda skrubbsvamp.

Vad kan du använda Scrub Daddy till?

Scrub Daddy blev världsberömd på grund av sin FlexTexture, vilket gör att svampen ändrar konsistens beroende på vattentemperaturen. Om vattnet är varmt blir svampen mjuk – och är vattnet kallt blir svampen hård. Använd den hårt när extra skurkraft behövs, till exempel fastbränd eller klibbig smuts. Använd den mjuk för lättare rengöringsuppgifter eller när du behöver sugförmåga och tvållödder.

Scrub Daddys "ögon" fungerar som ett ergonomiskt grepp för dina fingrar, vilket gör att du enkelt kan hålla i svampen på botten av glaset eller burken. Med Scrub Daddys unika egenskaper är detta ett oumbärligt verktyg i hushållet.

Laboratorietester visar att FlexTexture är säkert på följande ytor: Akryl, aluminium, bilfärg, gjutjärn, keramik, krom, koppar, kristall, emalj, glasfiber, glas, granit, läder, kalksten, marmor, non-stick beläggningar, brons , mässing, porslin, täljsten, rostfritt stål, vinyl, trä och kvarts.

Om du är osäker på om du kan använda Scrub Daddy, testa först på ett litet och oansenligt område.

Vad är Scrub Mommy?

Scrub Mommy är en vidareutveckling av den ursprungliga Scrub Daddy. Scrub Mommy är en dubbelsidig skursvamp som innehåller både ResoFoam och FlexTexture. Den mjuka svampen å ena sidan absorberar mer vatten än en vanlig svamp.

FlexTexture-sidan blir fast i kallt vatten för att ge extra skurkraft. I varmt vatten blir den mjukare och lämpar sig bättre för lättare rengöringsuppgifter.

Den andra sidan med ResoFoam är 6x mer absorberande än andra svampar och producerar 60% mer lödder, förutom att den är lukt- och fläckbeständig.

Scrub Mommys form är ergonomisk och fullt funktionell. Använd hennes ögon för att svepa 360 grader och nå botten av höga glas, kaffekannor och kannor.
Hennes leende rengör båda sidor av redskap i en lätt rörelse.

Hw-homeware är stolta återförsäljare av Scrub Daddy och Scrub Mommy , och du kan alltid hitta ett stort urval av just dessa populära produkter. En scrubdaddy kostar bara 29,95 - alltså strax under 30 DKK.