SodaStream - Bobl, Bland og Nyd !

SodaStream - Bubbla, blanda och njut!

Sodastream

SodaStream - många fördelar

Det är sol och sommar och det gäller att hålla sig väl återfuktad i sommarvärmen. Med en läskmaskin från SodaStream kan du alltid ha läcker läsk eller kolsyrat vatten till hands. Hitta din egenSodastream-smak . Det finns många fördelar med att ha en läskmaskin hemma:
  • BEKVÄMLIGHET: Du behöver inte släpa hem litervis med tunga flaskor med vätska från snabbköpet. För att inte tala om irritationen över att ha massor av tomma flaskor liggandes tills det är bekvämt att ta dem tillbaka till snabbköpet för en pant.
  • HÄLSA: Du ser till att dina drycker är gjorda med färskvatten. En annan fördel är att du själv kan bestämma hur mycket kolsyra du föredrar i ditt läsk/danskvatten. Vatten är hälsosamt och SodaStream-ägare dricker i genomsnitt. 40 % mer vatten dagligen.
  • MILJÖVÄNLIGT: Det är inte bara gott, det är också mer hållbart och miljövänligt än att köpa vatten på flaska och läsk. Det sparar på plast- och CO2-transportkonton, vilket är bra för planeten.
  • BILLIGT: SodaStream är inte bara bra för din hälsa och miljön, utan du sparar också pengar. Det kostar bara 1,70 DKK per liter att göra eget kolsyrat vatten. Du kan göra ca. 60 liter vatten/läsk med kolsyrad patron.

SodaStream-maskiner

Kom igång med att göra ditt eget mousserande vatten eller sodavatten med en ny SodaStream-maskin. Detta är också den perfekta presenten i sommarvärmen. Vi har 2 bra startpaket att erbjuda:

Sodastream Genesis - Megapack

Sodastream - Genesis - Megapack - Vit

Paketet innehåller:

  • 1 del. Genesis läskmaskin
  • Maskinen har röstats fram som "Bra köp" av konsumenttidningen TÆNK
  • 2 st. 1 liters flaskor
  • 2 st. 0,5 liters flaskor
  • 1 del. kolsyrad patron (rymmer ca 60 liter)

Pris 499,95 DKK

Finns i både svart och vitt

Sodastream Spirit - Megapack Svart

Sodastream - Spirit Megapack - Svart Paketet innehåller:
  • 1 del. Spirit sodamaskin i svart
  • Maskinen har prisats av PriceRunner som "Bäst i test"
  • 2 st. 1 liters flaskor
  • 1 del. 0,5 liters flaskor
  • 1 del. kolsyrad patron (rymmer ca 60 liter)

Pris 599,95 DKK

Använd original SodaStream kolsyrepatroner

Sodastream - Kolsyrad patron - refill Det finns cirka 100 butiker i Danmark som byter kolsyrade patroner. Men kom ihåg att byta till originalpatronerna från SodaStream för din SodaStream-maskin. Detta säkerställer att patronen har genomgått trippel kvalitetskontroll, rengöring, fyllning med bästa CO2 och säker försegling. Du kan lätt känna igen dem på den blå logotypen och det blå sigillen. Kom ihåg att garantin på din maskin endast täcker om du använder de ursprungliga SodaStream-patronerna som utformats speciellt för din maskin. Det finns även rabattsystem vid byte av patroner , vilket innebär att vart 6:e byte hos oss är gratis. Detta gäller endast vid byte av SodaStream-patroner mot SodaStream-patroner. Om du vill ha en extra kolsyrepatron liggande så att du aldrig får slut på koldioxid – kan du köpa en extra patron här. OBS! – Kom alltid ihåg att tillsätta kolsyra till din flaska vatten INNAN du tillsätter något smak – Annars förstör du din maskin.

Stort urval av extra flaskor

Det går att köpa flera olika extra flaskor till din läskmaskin. Det finns både 1 liters flaskor och 0,5 liters flaskor. Du ska vara medveten om att inte alla flaskor tål att stoppas i diskmaskinen. De som tål maskindisk finns att köpa här: Flaskor för diskmaskiner / Min enda flaska Du bör också vara medveten om att det finns ett utgångsdatum på flaskorna. Detta beror på att de utsätts för högt tryck när kolsyra tillsätts. Med tiden blir plasten för hård och klarar inte trycket då plasten inte längre kan expandera under kolsyresättningen. För att garantera din säkerhet får flaskor inte användas i en SodaStream-maskin om flaskan har gått ut vid datumet. Sodastream - Flaska för disk - 1 L Sodastream – Extra flaskor 2×05 L Sodastream – Extra flaskor – 3 x 1 liter Sodastream - Min enda Flaska 0,5 liter - Blå

SodaStream-koncentrat – något för alla smaker!

SodaStream har mångasmaker i sitt sortiment – ​​kort sagt, det finns något för alla. Kom alltid ihåg att tillsätta kolsyra till din flaska vatten INNAN du tillsätter något smak – Annars förstör du din maskin. Stark läsksmak

Senaste nytt ! - SodaStream X Pepsi

Som något helt nytt kan du nu få 9 välkända smaker från Pepsi . Det är samma smak som du känner från de du köper i snabbköpet. Men nu behöver du inte släpa hem dem och kan mixa dem själv när du vill. En flaska smak ger ca. 8 liter färdigblandad läsk. Sortimentet inkluderar Pepsi , PepsiMax , 7UP , 7UP Free , Mountain Dew , Mountain Dew Diet , Mirinda Orange , Mirinda Orange Light och SchwipSchwap Cola-orange Zero , Sodastream smak

SodaSteam Fruktdroppar

Fruktdroppar är perfekta för dem som bara vill ha en touch av smak. Fruktdroppar är högkoncentrerade och 40 ml. ger upp till 20 liter färdigblandad dryck. Fruktdroppar innehåller endast naturliga ingredienser. Det finns inga kalorier, inga konstgjorda sötningsmedel och inget tillsatt socker. De innehåller inte heller konstgjorda färg- eller smakämnen. Det kan verkligen inte bli mycket bättre! Sodastream smak

Ekologisk Soda Press Co Sirap

Denna serie av läckra ekologiska smaker är gjorda av kvalitetsingredienser och kommer i glasflaskor. De är gjorda av naturliga ingredienser, är glutenfria och veganska och gjorda med mindre socker. Serien innehåller fräscha kombinationer och klassiska smaker som Lemonade , Ginger Ale, Blueberry/Lime , Hallon/Mint , Indian Tonic Förutom att de kan läggas till kolsyrat vatten är de också lämpliga för att blanda läckra cocktails, göra uppfriskande isglass och slushies med mindre sockerhalt. Sirapen kan även hällas över glassdesserter som en läcker sås. Sodastream smak

SodaStream Classics

Denna serie är gjord med naturliga aromer och utan konserveringsmedel. Serien innehåller de klassiska och populäraste läsksmakerna. Cola , Apelsin , Lemon-Lime , Sport och energidrycken Xstream Energy . Cola finns även i en sockerfri version . Du får ca. 7 liter färdigblandad dryck från en flaska sirap.

Skål!... och njut av din favorit SodaStream-dryck!