WMF Comfort ceradur stegepande - Bedst i test!

WMF Comfort ceradur stekpanna - Bäst i test!

WMF COMFORT CERADUR STEEKPANNA WMF Comfort Ceradur stekpanna har presterat mycket bra. Den har faktiskt överraskat i flera tester i både Sverige, Danmark och Tyskland. Det är därför vi rekommenderar denna stekpanna till dig. En bra stekpanna är väsentlig när du ska steka god mat på pannan. När det kommer till bryn är alternativen och valmöjligheterna oändliga. Vi vill dock se till att du får den bästa pannan, så att du kan få den bästa matlagningsupplevelsen, och WMF Comfort Ceradur stekpanna är ett självklart val. Komfort-stekpannan sticker ut bland annat. från de många andra stekpannorna på sin höga materialkvalitet med t.ex. en keramisk slitstark non-stick beläggning, som gör det möjligt att använda pannan med betydligt mindre fett.
Bäst i test
Pannan är bäst i test med flera testpaneler som t.ex. Tänk, Politiken, Stiftung Warentest, och råd och åsikter. Politikens testpanel frågade bl.a. notera att pannan inte har satt sig i bruk, vilket gör att värmefördelningen är optimal. Det stora plasthandtaget gör det lätt att hantera pannan vid användning, vilket också är riktigt viktigt för en bra panna.
Württembergische Metallwarenfabrik
WMF även känd som Württembergische Metallwarenfabrik är ett tyskt företag som tillverkar köksartiklar, och är en av Europas största tillverkare i branschen. Fabrikens designers lägger stor vikt vid att både form och funktion ska hålla samma höga nivå. WMF har blivit kända för sina vackra och unika profi-select bestick, som är gjorda av ett speciellt rostfritt stål kallat cromargan, som WMF har patenterat. De har precis lanserat stekpannan Comfort Ceradur som tål temperaturer upp till 400 grader.
Produktinformation
WMF Comfort Ceradur stekpanna kan sättas in i ugnen så länge temperaturen inte överstiger 180 grader. Stekpannan tål alla värmekällor upp till 400 grader inklusive induktion. Den kan även diskas i diskmaskin, men vi rekommenderar att kastruller alltid diskas för hand för att förlänga hållbarheten. Finns i följande storlekar: 28 cm , 24 cm och 20 cm Pannan är gjord av rostfritt stål med en keramisk non-stick beläggning