Leifheit Teleclip 60 - Smart sammenklappeligt tørrestativ

Leifheit Teleclip 60 - Smart hopfällbart torkställ

Leifheit Teleclip Är du ung och har precis flyttat hemifrån? Har du inte så mycket utrymme? Eller behöver du bara ett smart och billigt torkställ? Då har vi torkställningen för dig! Leifheit Teleclip 60 är ett otroligt enkelt och behändigt torkställ. Den är perfekt om du står och har ont om plats. Leifheit Teleclip tar nästan ingenting, och det kostar inte en bondgård heller.

Spara både ström och utrymme med Leifheit Teleclip

Du sparar mycket el från torktumlaren genom att använda ett utomhustorkställ och med ett utomhustorkställ får du torka dina kläder på det mest naturliga sättet. Vi rekommenderar därför att du skaffar en Leifheit Teleclip så snart som möjligt, nu när sommaren verkligen närmar sig. Leifheit Teleclip 60 är ett litet torkställ som är tänkt att hänga på väggen, eftersom det inte har några fötter. Du kan använda den både utomhus och inomhus och efter användning kan du helt enkelt fälla ihop den så att den inte tar mycket plats. Torkställningen är egentligen gjord för att hängas på husväggen eller väggen under carporten, men det finns många alternativ. Du kan passa fler efter behov och sätta ihop dem så att du får en hel torkställningsvägg som du sedan enkelt kan vika ihop efter användning. Med detta torkställ behöver du inte använda mycket utrymme, vilket du till exempel skulle behöva med att förvara ett stort torkställ. Med Leifheit Teleclip behöver du bara vika in den, och du behöver därför bara titta på den när du behöver torka kläder. Leifheit Teleclip 60 är, som namnet antyder, 60 centimeter bred. Den har ett djup på 56 centimeter ovikt, och det finns totalt 4,2 meter torkutrymme. Det finns därför gott om plats att torka dina kläder på, och annars kan du alltid köpa flera ställ och sätta ihop dem. Detta torkställ ska monteras på väggen, därför krävs skruvar, och eventuellt även rawlplugs beroende på väggens material.

Leifheit

Leifheit är ett tyskt företag som går tillbaka till 1956, de har sitt huvudkontor i Nassau i Tyskland och fraktar därifrån till 80 olika länder runt om i världen. I över 55 år har leifheit varit ett ledande företag när det gäller städning, tvätt och hushållsprodukter. De har alltid varit kända för sina mycket unika idéer inom hushållsprodukter och deras sätt att göra hushållet enklare. Det har de även visat på ett brett utbud av produkter, t.ex. deras fönsterbricka och med nya Leifheit Teleclip 60.

Detaljer

  • Torkställ för vägg
  • 4,2 meter torkutrymme
  • Torkställ kan vikas ihop efter användning
  • Detta torkställ kräver inget underhåll
  • Kostar endast 269,95 DKK